Tevékenységünk

A Naptechnika Kft. a megújuló energiák hasznosítására alkalmas rendszereket tervez, értékesít, kivitelez. Ennek megfelelően elsősorban hőszivattyús, napkollektoros, napelemes rendszerekkel foglalkozunk – de igény esetén a szélenergia hasznosítására alkalmas rendszer tervezését, kivitelezését is vállaljuk.
 
Vállaljuk a vízellátó-, szellőzési- és fűtési rendszereknek a megújuló energiákat hasznosító rendszerrel, rendszerekkel egyidejűleg történő kivitelezését, korszerűsítését, átalakítását is.
 
A Naptechnika Kft. nem kötelezte el magát egyetlen importőr, egyetlen márka mellett sem, ezért a termékek széles palettáját tudja kínálni a megrendelők felé. Ez azt eredményezi, hogy az adott rendszer mindig a legoptimálisabbnak ítélt, a körülményeknek legjobban megfelelő elemekből alakítható ki. Társaságunk függetlenségénél fogva azonnal kész és képes a megújuló energiapiacra berobbanó újdonságok, a nagyobb hatékonyságot, vagy akár áttörést hozó fejlesztések saját rendszereiben való alkalmazására. Erre figyelemmel „naprakészek” vagyunk a megújuló energiák területén történő technikai változások nyomon követésében, az újdonságok megjelenésének figyelemmel kísérésében, a gyakorlati tapasztalatok begyűjtésében. A gyakorlatban is bevált technikai, technológiai újdonságok alkalmazására felkészülünk, azokkal folyamatosan bővítjük kínálatunkat.
 
A Naptechnika Kft. nem alkalmaz „sablonokat”. Társaságunk minden esetben az adott helyszín, és a felhasználói igények tanulmányozása után tesz javaslatot egy, az adott esetben optimális, a megújuló energiák használatát lehetővé tevő rendszerre.
 
A Naptechnika Kft. külön figyelmet fordít a meglévő (nem-megújuló energiákat használó) rendszerekhez történő megfelelő illesztés megtervezésére. A megrendelővel való helyszíni megbeszélés, és a kivitelezhetőséget eldöntő bejárás után készülnek el azok a méretezések és az a dokumentáció, mely lehetővé teszi a megrendelő számára a rendszerrel kapcsolatosan a nyugodt, megfontolt döntés meghozatalát.
 
A Naptechnika Kft. a megújuló energiák felhasználásával, a rendszerek üzemeltetésével kapcsolatosan szaktanácsadást is végez, akár telefonon, akár személyes megkeresés esetén. Igény esetén a vissza nem térítendő pályázati pénzek elnyeréséhez szükséges lakossági pályázatok elkészítésében is teljes körű segítséget nyújtunk.
 
A Naptechnika Kft. vállalja a nem általa épített rendszerek esetén is a rendszerek esetlegesen szükségessé váló bővítését, átalakítását, karbantartását, javítását is, illetve készít erre javaslatot, árajánlatot.